Expresswebb.se - Professionella hemsidor | Snabbt | Snyggt | Enkelt

Har ni en butik och vill utöka er marknad, eller helt enkelt vill starta en, är ExpressWebb Webbshop det rätta alternativet för er. Med vår webbshop har ni alltid full koll på lager och beställningar

Att komma igång med försäljning med ExpressWebb Webbshop är enkelt och du kommer inom kort vara redo att börja sälja dina varor. Tack vare den enkla adminstrationen går det snabbt att lägga in nya artiklar eller justera befintliga.

När du tecknar ett abonnemang med ExpressWebb Webbshop får du med följande:

Publiceringsverktyg

Publiceringsverktyget är det verktyg du använder för att sköta om din webbshops innehåll och utseende. Att jobba i verktyget är inte helt olikt att jobba i en vanlig ordbehandlare.

Valfri layoutmall

Första gången du loggar in i verktyget kommer du att få välja ett utseende som passar dig och ditt företag. Denna mall går sedan att anpassa för att den ska vara mer personlig.

Egen domänadress

Du får välja mellan tre stycken olika toppdomäner (t.ex. .se och .com), samt välja din egen namndel. Om du redan har en domänadress hjälper vi dig med att peka om den mot din nya sida.

E-post

Publiceringsverktyget innehåller en kontrollpanel för att hantera e-post. Det går att välja mellan två olika typer av e-post; ett vanligt e-postkonto eller ett e-postalias för att vidarebefordra post till ett annat konto.

Webbhotell

Våra produkter innehåller så kallat webbhotell, dvs vi lagrar filerna åt er istället för att ni ska behöva anlita ett externt webbhotell.
hemsidaexpress.php äs mer om ExpressWebb Webbshop