Expresswebb.se - Professionella hemsidor | Snabbt | Snyggt | Enkelt

Om Expresswebb

ExpressWebb ingår i DigitalWebbMedia i Skandinavien AB (publ) produktportfölj. DigitalWebbMedia i Skandinavien AB är ett publikt aktiebolag och i dagligt tal förkortar vi namnet på företaget till DWM. Du kan läsa mer om företaget på www.dwm.se.

Samtliga medarbetare på DigitalWebbMedia har olika spetskompetenser som tillsammans skapar ett starkt team med en gemensam vision. Detta är grunden till att du som kund får bästa möjliga service och engagemang från företaget. Vår filosofi är att genom att ha ett gemensamt ägande med fler än en eldsjäl skapa en dynamisk och engagerad ledning som ständigt höjer sin kompetensnivå för att tillgodose marknaden med det bästa.

Affärsidé

DigitalWebbMedias affärsidé är att hjälpa företag att öka sin synbarhet på Internet med olika standardiserade och skalbara lösningar.

Vision

"Alla företag ska ha råd att skapa tillväxt med hjälp av Internet".
DWM ska stimulera utvecklingen för att företag på ett enkelt sätt ska kunna skapa tillväxt genom Internet och därmed öka kunnandet av att hantera tekniken internt inom respektive företag.

Varför ExpressWebb?

Att ha en bra närvaro på Internet är idag ett konkurrensmedel och det gäller att ha relevant information om verksamheten tillgänglig så att potentiella kunder lätt kan nå den, vare sig det gäller e-handel eller bara information om ditt företag så att du når dina kunder!

Med ExpressWebb Hemsida och Webbshop får du de verktyg som behövs för att göra dina produkter och verksamhet tillgänglig dygnet runt. Våra verktyg är utformade för att vara lätthanterliga och snabba att uppdatera så att du kan koncentrera dig mer på din verksamhet och dina kunder, istället för att spendera mer tid än nödvändigt på att uppdatera din sida.

Snabbt, enkelt och flexibelt!

Oavsett vilken av våra produkter du väljer får du en plattform som är enkel att hantera och uppdatera. Det krävs ingen utbildning eller tidigare erfarenhet för att jobba med sidorna. Allt som krävs är dina idéer och lite av din tid!

Tack vare den webbaserade administrationen kan du enkelt hålla koll och sköta om din sida vart du än befinner dig, oavsett om du befinner dig på ditt jobb eller är på resande fot. Det enda som krävs är en dator som är uppkopplad mot Internet.

Din närvaro på Internet kan växa tillsammans med ditt företag

Till en början kanske enkel webbsida fyller dina behov, men med tiden som ditt företag växer kanske du även vill utöka din verksamhet på Internet. Driver du en butik kan ett logiskt steg vara att starta en webbshop för att dina kunder enkelt ska kunna göra sina köp, även när er butik har stängt för dagen eller om de befinner sig på annan ort. Att hantera en webbshop är lika enkelt som att hantera en vanlig webbsida och med ExpressWebb Webbshop har du full kontroll över dina varor och inkomna beställningar.

För beställning, mer information eller offert, kontakta oss så hjälper vi dig!

hemsidaexpress.php äs mer om ExpressWebb Webbshop