Expresswebb.se - Professionella hemsidor | Snabbt | Snyggt | Enkelt

Med ExpressWebb Hemsida skapar du snabbt och smidigt en webbsida där du kan presentera dig själv och din verksamhet. Utan trassel kan du enkelt uppdatera innehållet på webbsidan på egen hand med bland annat text och bilder.

Från idé till verklighet

Redan efter ett par knapptryckningar är sidan igång och redo att sprida ditt budskap! Den dag sidan behöver växa för att fylla nya behov i er verksamhet är det enkelt att uppgradera abonnemanget för att passa de nya behoven. Utformningen av din sida sker efter dina önskemål och i din egen takt.

När du tecknar ett abonnemang med ExpressWebb Hemsida får du med följande:

Publiceringsverktyg

Publiceringsverktyget är det verktyg du använder för att sköta om din sidas innehåll och utseende. Att jobba i verktyget är inte helt olikt att jobba i en vanlig ordbehandlare.

Valfri layoutmall

Första gången du loggar in i verktyget kommer du att få välja ett utseende som passar dig och ditt företag. Denna mall går sedan att anpassa för att den ska vara mer personlig.

Egen domänadress

Du får välja mellan tre stycken olika toppdomäner (t.ex. .se och .com), samt välja din egen namndel. Om du redan har en domänadress hjälper vi dig med att peka om den mot din nya sida.

E-post

Publiceringsverktyget innehåller en kontrollpanel för att hantera e-post. Det går att välja mellan två olika typer av e-post; ett vanligt e-postkonto eller ett e-postalias för att vidarebefordra post till ett annat konto.

Webbhotell

Våra produkter innehåller så kallat webbhotell, dvs vi lagrar filerna åt er istället för att ni ska behöva anlita ett externt webbhotell.
hemsidaexpress.php äs mer om ExpressWebb Webbshop